Mäkinen kosiskeli – Tänak aikoo pysyä Fordilla

Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Virolainen rallitähti Ott Tänak jatkaa luultavasti uraansa M-Sportilla Fordin WRC-auton puikoissa, kertoo Autosport-lehti verkkosivuillaan. Lehden mukaan muun muassa Tommi Mäkisen johtama Toyotan rallitiimi on viritellyt yhteistyötä Tänakin kanssa, mutta Tänak haluaa silti jatkaa tutussa ympäristössä.

– Ykkösasia on aina itse urheilu. Minä haluan voittaa ja sitä haluaa olla parhaassa mahdollisessa paikassa voittamista varten. Sitä varten minun pitää ajatella eri vaihtoehtoja, Tänak on sanonut Autosportille.

– M-Sportin minä tiedän erittäin hyvin. Tiedän ihmiset siellä ja miten tallissa toimitaan. Olen myös kehittänyt tämän uuden auton ja se toimii, kuten minä haluan. Uskon, että minulla on täällä mitä haluan, Tänak jatkaa.

M-Sportin yksityistiimi on ollut kovassa iskussa voittaen neljä kisaa tällä kaudella. Sebastien Ogier johtaa Fordilla MM-sarjaa ja Tänak on kolmantena.

– Näyttää siltä, että meidän tämän hetken automme on erittäin vahva ja ehkä kilpailukykyisin missä tahansa, Tänak sanoo.

Lue myös nämä

  • Uusimmat