Quantcast

Ylen Ralliradioon värvättiin uusi asiantuntija

Ville "Pynski" Pynnönen toimii Ylen Ralliradion asiantuntijana tulevan kesän Suomen MM-rallissa.
Ville Pynnönen
Ville Pynnönen. Kuva: YLE
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pynnönen tunnetaan ralliautoilijana sekä maalihaastattelijana rallin SM-sarjan Youtube-lähetyksistä. Nyt jyväskyläläiselle koittaa uusi aluevaltaus rallimedian parissa, kun Pynnönen astuu Ralliradion studioon 4.-7. elokuuta ajettavassa Suomen MM-rallissa.

Pynnönen tunnetaan lisäksi simulaattorikisoista sekä tekemistään striimeistä.

– Huhtikuun alussa tuli YLE:ltä soitto, Arvo Vuorela siellä toisessa päässä aikalailla pikimiten kysyi että ”Ralliradioon olisi asiantuntijan paikka vapaana, kiinnostaisiko?” Vaikka siinä vaiheessa vuotta tietenkin elättelin toiveita, että josko kisan itse ajaisi, niin kyllä heti puhelun jälkeen jäi fiilis, että olisihan tuo aika makea asia lähteä hoitamaan niin hyvin kuin mahdollista, Pynnönen kertoo rallin SM-sarjan sivuilla.

– Pari viikkoa myöhemmin istahdettiin pöydän ääreen ja käytiin hommat läpi ja se oli sitä myöten sovittu homma. Vieläkin asiaa miettiessäni menen jotenkin sanattomaksi että mitä kaikkia mahdollisuuksia ja erilaisia asioita tässä pääsee kokemaan ja näkemään, Pynski jatkaa.

Pynnöstä ennen Suomen MM-rallin Ralliradion asiantuntijoina ovat toimineet muun muassa Riku Tahko sekä Jari Ketomaa. Tällä rallikaudella sekä Tahko että Ketomaa toimivat kuitenkin C Moren lähetyksissä asiantuntijoina.

Pynnönen lähtee uuteen haasteeseen kovalla asenteella.

– Tulen oma-aloitteisesti reittiin tutustumaan ja pysymään lajin sisällä ajan hermolla. Tietysti myös kaikki rallilähetykset maailmalta on seurattava ja ymmärrys lajista kasvatettava vielä nykyistäkin isommaksi. Otan tämän positiivisena haasteena ja mielenkiinto on erittäin korkealla, positiivinen jännitys on aistittavissa, Pynnönen toteaa.

Katso alapuolelta viime syksyn Suomen MM-rallin parhaat palat.

Ralli SM uskoo Villen erinomaiseen suoriutumiseen uudessa pestissään ja toivoo saavansa nauttia tähtireportterinsa työstä vielä tulevaisuudessakin. 

Lue myös nämä