Quantcast

WRC-tiimi pimittää sopimusuutisia – tallipomolta vahva vihjaus

Michel Nandan
Michel Nandan. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hayden Paddonin ralliura jatkunee Hyundain WRC-tallissa myös kaudella 2019.

Hyundai on toistaiseksi vahvistanut Thierry Neuvillen ja Andreas Mikkelsenin sopimukset ensi kaudelle. Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että espanjalainen Dani Sordo ja uusiseelantilainen Paddon jakavat myös ensi vuonna Hyundain kolmatta autoa.

Hyundain tallipomo Michel Nandan vihjaili ennen Australian MM-rallia, että Paddonille on tarjolla jatkosopimus.

– Sanotaan näin, että siihen 80 prosentin varmuus, Nandan kertoi speedcafe.com-sivustolle.

– En voi taata mitään. Mutta näyttää siltä, että tilanne on sama ensi vuonna, Hyundai-pomo lisäsi.

Nandanin mukaan Hyundailta on odotettavissa sopimusuutisia vasta kauden päättävän Australian MM-rallin jälkeen. Varsinkin Paddon odottaa tallilta tietoa tulevaisuudesta.

– En tiedä vielä mitään. Olemme neuvotelleet kaksi kuukautta, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon. Haluan sataprosenttisesti jatkaa Hyundailla, sanoi Paddon, joka on yhdistetty huhuissa myös M-Sport Fordiin.

Espanjalaislehti Marca uutisoi viime viikolla, että Dani Sordon jatko Hyundailla on käytännössä varma juttu, vaikka talli ei ole vielä julkistanut sopimusta. Spekulaatioissa kolmanteen Hyundai-autoon on liitetty myös suomalaiskuljettaja Jari Huttunen, joka testasi hiljattain Hyundain WRC-autoa. Huttunen kilpaili tällä kaudella Hyundain kehitysohjelman kuljettajana WRC2-luokassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat