WRC-tallipomo löi pisteen Ogier-huhuille

Sebastien Ogier ja Thierry Neuville
Sebastien Ogier ja Thierry Neuville. Kuva: Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogierin ensi kauden talli pysyy edelleen arvoituksena. Yksi vaihtoehto voidaan kuitenkin ruksia pois listalta.

Viime viikolla ajetun Espanjan MM-rallin yhteydessä huhuiltiin, että myös Hyundai olisi tehnyt sopimustarjouksen neljä edellistä maailmanmestaruutta voittaneelle ranskalaispilotille.

Saksalaisen Rallye-Magazinin mukaan Hyundai ei ole enää mukana tähtikuljettajan jahdissa.

– Sebastien Ogier ei kilpaile tallissamme kaudella 2018, tallipäällikkö Michel Nandan vahvisti saksalaisaviisin nettisivujen mukaan.

Hyundailla on jo neljä kuljettajasopimusta ensi kaudelle. Andreas Mikkelsen siirtyi hiljattain talliin, ja lisäksi Thierry Neuvillella, Hayden Paddonilla ja Dani Sordolla on kontrahdit ensi vuodesta. Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, ajavatko kaikki neljä kuljettajaa kaikki rallit ensi kaudella.

Ogierilla on näillä näkymin jäljellä kaksi vaihtoehtoa ensi kaudelle: Citroen tai hänen nykyinen työnantajansa M-Sport. Citroen on ilmoittanut haluavansa Ogierin, mutta Fordeja ajattavan M-Sportin tallipomo Malcolm Wilson toivoo, ettei maailmanmestari vaihda maisemaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat