Quantcast

WRC-tallin ykköstykki löysi kadonneen itseluottamuksensa – ”Olin vähän hukassa”

M-Sport Fordin ykköskuljettaja Craig Breen palasi palkintopallille rallin MM-sarjassa viime viikonlopun Sardinian osakilpailussa.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Irlantilainen oli kauden avauksessa tammikuussa Monte Carlossa kolmas, mutta sen jälkeen tuli kolme kehnompaa kisaa peräjälkeen. Sardinian rallin toinen sija palautti itseluottamuksen – varsinkin kun Breen ei ollut ajanut Välimeren saarella moneen vuoteen, mutta ylsi silti kärkivauhtiin.

– Oma ajamiseni tuntui paremmalta ja vaikka tulos olisi ollut mitä tahansa, jos se olisi riittänyt minulle. Olin parissa edellisessä kisassa vähän hukassa. Yritin jahdata jotain, mutta en oikein tiennyt mitä. Yritin vain nollata tilanteen ja nauttia hommasta, Breen sanoi.

– Nyt oloni oli ensi kertaa luottavainen uudella autolla sorapätkillä. Vauhti oli hyvää, ja muutamissa kohdissa olisin voinut puskea enemmänkin, mutta tärkeintä oli saada kunnon tulos.

Breen jahtaa edelleen uransa avausvoittoa MM-sarjassa. Hankalan jakson jälkeen kakkostilasta löytynyt kadonnut itseluottamus tietää hyvää tulevia sorakisoja ajatellen.

– Sain nyt käännettyä homman päälaelleen. Minusta tuntuu, että kehitymme ja menemme koko ajan eteenpäin. Se saa minut ajattelemaan, että kuinka pitkälle vielä pääsemmekään.

Rallin MM-sarja jatkuu parin viikon kuluttua Keniassa. Myös legendaarinen Safari-ralli on Breenille uran ensimmäinen, joten kokemusetu kilpakumppaneihin on merkittävä.

– Ei tämä tulos ainakaan tilannetta huononna. Safari on toki uusi kisa minulle, mutta odotan sitä innolla. Olen kuullut, että luvassa on iso haaste ja seikkailu, Breen sanaili.

Katso alta Sardinian MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat