Quantcast

WRC-tallin pomo tyrmää tähtikuskiensa puheet – ”Tallimme ei ole kriisissä”

Hyundain WRC-talli on kyntänyt paikka paikoin varsin syvällä tällä kaudella rallin MM-sarjassa.
Hyundai WRC
Hyundain WRC-tallin alkukausi on ollut nihkeä. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kun neljä osakilpailua on ajettuna, puuttuu korealaisvalmistajalta voitto, ja valmistajien MM-sarjassa ero pahimpaan kilpailijaan Toyotaan on jo 59 pistettä. Vaisun Portugalin MM-rallin jälkeen tiimin tähtikuskit Thierry Neuville ja Ott Tänak vihjailivat tallinsa olevan kriisissä.

Hyundailla ei ole ollut nimettyä tallipäällikköä koko kauden 2022 aikana. Pahimmissa puheissa on jo vihjailtu valmistajan jättävän MM-sarjan kokonaan.

– Portugalin MM-rallin jälkeen oli kritiikkiä. Se sattuu aina, mutta pitää muistaa, että taustalla on myös rakentavaa keskustelua. Olemme analysoineet kaiken todella tarkasti ja yrittäneet kehittyä kaikin mahdollisin keinoin. Ei kaikkea ole tietenkään voitu ratkaista vain muutaman päivän aikana, Hyundain tallipäällikön tehtäviä väliaikaisella pestillä hoitava Julien Moncet sanoo Belgian yleisradioyhtiön RTBF:n verkkosivuilla.

– Olemme pyrkineet kehittämään organisaatioamme, prosessejamme ja kommunikaatiomme. Olemme kehittyneet hurjasti kauden alun jälkeen, mutta kaikki ei ole vielä täydellistä. En usko, että tallimme on missään kriisissä.

Moncet kuitenkin myöntää, että pahin kilpailija on edellä, mutta ei kaukana.

– Emme ole vielä siellä, missä pitäisi. Monen asian suhteen on vielä kysymysmerkkejä. Olemme silti kuroneet eroa koko ajan. Aikaa ei ole kuitenkaan paljon, sillä päätavoitteemme on voittaa maailmanmestaruus.

Katso alapuolelta torstaiaamun testipätkän parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat