Quantcast

WRC-tallin pomo kuittaili tiimin jättävälle brittikuskille – ”En ole koskaan ymmärtänyt muotimakuasi”

Rallin MM-sarjassa M-Sport Fordin tallissa kahdeksan vuotta ajanut Gus Greensmith vahvisti tiistaina, ettei hänen uransa ainakaan toistaiseksi jatku brittitiimissä.
Gus Greensmith
Gus Greensmith. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Greensmithin ounastellaan pyrkivän Toyota GR Yaris Rally1 -auton rattiin, sillä neljäs Toyota on vuokrattavissa niissä kisoissa, joissa Sebastien Ogier ei ole mukana. Greensmith on ajanut viime vuosina täyden ohjelman MM-sarjassa, mutta nyt luvassa on vähemmän kisoja.

Brittikuski sekä M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener velmuilivat toisilleen sosiaalisessa mediassa keskiviikkona.

– Mitä voin sanoa? En ole koskaan ymmärtänyt muotimakuasi, mutta on silti ollut puhdas ilo työskennellä sinun ja perheesi kanssa kahdeksan vuoden ajan. Olen varma, ettei tämä ole loppu, vaan pelkästään väliaikainen sapattivapaa. On ollut hauskaa, Millener kirjoitti Twitterissä.

Greensmith kuittasi vanhan tallipomonsa muotipuheet kuitaten Millenerin lempiharrastuksesta.

– Kiitos Rich, on ollut puhdas nautinto ajaa, mutta minä en ole koskaan ymmärtänyt, miksi tykkäät golfista.

Liittyminen Toyotan tiimiin maksukuskina sopisi siinä mielessä Greensmithille loistavasti, että britin tyttöystävä on kotoisin Jyväskylästä, jossa myös Toyotan WRC-tiimi pitää päämajaansa.

Kauden avausrallissa Monte Carlossa Greensmith ei siis ole mukana, koska Ogier ajaa kotikisansa. Toinen vaihtoehto Greensmithille olisi vaihtaa takaisin WRC2-luokan kalustoon.

Katso alapuolelta Japanin MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat