Quantcast

WRC-talli joutui jättämään testit väliin ennen MM-rallia

Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Ford -tallin valmistautuminen viikonloppuna ajettavaan Katalonian MM-ralliin jäi tyngäksi.

M-Sport keskittyy jo täysillä ensi vuoteen ja MM-sarjan hybridiaikakauteen. Nykyisen WRC-auton testaaminen on jäänyt lähes olemattomaksi ennen kuluvan kauden MM-osakilpailuja.

Tiimi veti samaa linjaa myös ennen Katalonian asvalttikisaa.

– Kilpailu alkaa vain kymmenen päivää Suomen MM-rallin jälkeen, minkä vuoksi meillä oli ainoastaan kaksi päivää aikaa valmistaa autoja Britanniassa. Siksi meillä ei ollut mahdollisuutta ajaa testiä, tallipäällikkö Richard Millener selvittää.

Brittikuljettaja Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux kilpailevat Ford Fiesta WRC -autoilla Espanjassa.

– Fiesta on ollut kilpailukykyinen asvaltilla. Toivon, että Gus ja Adrien voivat todistaa auton suorituskyvyn viikonlopun aikana. He molemmat ovat näyttäneet tällä kaudella, että heiltä löytyy vauhtia asvaltilla, Millener sanoo.

Ranskalaiskuljettaja Fourmaux piti hyvää vauhtia huhtikuussa järjestetyssä Kroatian asvalttirallissa, jossa hän ajoi viidenneksi.

– Olin Espanjassa kaksi vuotta sitten Fiesta Rally2 -autolla ja minulla on hyvää kokemusta kilpailusta. Pidän tästä asvalttikisasta, joka on mielenkiintoinen mutkiin otettavien ajolinjojen myötä. Lisäksi tämä on toinen kilpailuni Alexin kanssa, joten haluamme parantaa vauhtiamme, Fourmaux viittaa uuteen kartanlukijaansa Alexandre Coriaan.

Katalonian MM-ralli käynnistyy perjantaina ja päättyy sunnuntaina.

Katso alta Katalonian MM-rallin ennakko.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,389930″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat