Quantcast

WRC-tähti pisti uuden auton koetukselle – tiivisti tuntemuksensa yhteen sanaan, kun tallipomo kysyi asiasta

Craig Breen
Craig Breen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Craig Breen on päässyt ottamaan tuntumaa M-Sportin uuteen ralliautoon Espanjassa tällä viikolla.

Breen kilpailee ainakin kaksi seuraavaa kautta M-Sportin Ford Puma Rally1 -hybridiautolla rallin MM-sarjassa. Brittitiimi on tällä viikolla suorittanut autolla kehitystestejä Kataloniassa, ja irlantilaiskuljettaja pääsi pistämään auton koetukselle sekä asvaltilla että soralla.

Breenin meno oli näyttävää teknisellä soratiellä, kun hän röykytti Pumaa oikein olan takaa. Testipäivän jälkeen M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener uteli Breenin mietteitä viestillä.

– Millainen se on soralla?

Breen tiivisti tuntemuksensa yhteen sanaan.

– Villi.

Millener jakoi WhatsApp-keskustelun Twitterissä perjantai-iltana.

Katso alta video Breenin soratestistä.

Rallin MM-sarjan pääluokan kilpureissa hyödynnetään hybriditeknologiaa polttomoottorin rinnalla ensi kaudesta lähtien. Joidenkin arvioiden mukaan uudet autot ovat huomattavasti nykyisiä WRC-autoja hitaampia akkujen tuoman lisäpainon sekä yksinkertaistetun tekniikan vuoksi. Millenerin mukaan autoista löytyy vauhtia.

– Ei mitään syytä pelkoon. Ne ovat riittävän nopeita, Millener vakuutti.

M-Sport on toistaiseksi vahvistanut ensi vuodelle vain Breenin sopimuksen. Breen on ajanut viime vuosina yksittäisiä MM-ralleja Hyundain kolmannella WRC-autolla, mutta M-Sportilla hän saa vastuulleen ykköskuljettajan roolin.

Lue myös: Lehti: Sebastien Loeb tekee paluun rallin MM-sarjaan – ranskalaiskonkarin testistä julkaistusta kuvasta paljastui mielenkiintoinen seikka

Katso alta kooste Katalonian MM-rallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,390540″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat