WRC-tähden testionnettomuudesta videomateriaalia – ”Voin kertoa, ettei se ollut mukavin kokemus”

Craig Breen
Craig Breen jätti Hyundain WRC-tallin syksyllä 2021 ja siirtyi M-Sportille. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Craig Breen ja kartanlukija Paul Nagle selvisivät vammoitta rajusta ulosajostaan, joka tapahtui keskiviikkona Monte Carlon MM-ralliin valmistavissa testeissä.

Breen haki tuntumaa M-Sport-tallin Ford Puma Rally1 -hybridiautoon Ranskan Alpeilla. Irlantilaiskuljettajasta tuli matkustaja, kun Puma otti pienen osuman kivimuuriin.

Tämän jälkeen Ford törmäsi kallioseinämään tien toisella puolella ja syöksyi lopulta rinnettä alas.

– Valitettavasti teimme matkan ohjaustangon pimeällä puolelle, Breen kuvaili Instagramissa julkaisemallaan videolla.

– Voin kertoa, ettei se ollut mukavin kokemus. Olen kuitenkin onnellinen, että minä ja Paul olemme täysin kunnossa. Kosketimme epäonnekkaasti muuria, minkä vuoksi ajauduimme valitettavasti ulos tieltä melko syvään notkoon.

Katso alta video Breenin testistä. Ulosajo näkyy videon lopussa.

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Hybridi-Ford saatiin ylös rotkosta nosturilla. Kori oli pahasti rutussa, mutta M-Sportin mekaanikot saivat taottua testiauton kuntoon Breenin tallikaverin Gus Greensmithin testiä varten.

– Auto on itse asiassa suhteellisen hyvässä kuvassa, mutta olen erittäin harmissani tiimin puolesta. He ovat paiskineet töitä väsymättä joulun ja uudenvuoden yli, jotta olemme valmiina Monte Carloa varten. Tämä ei ollut paras tapa maksaa heille takaisin, Breen totesi.

Breen siirtyi täksi kaudeksi M-Sportin ykköskuljettajaksi kaksivuotisella sopimuksella. Jos uusi Ford Puma Rally1 -auto osoittautuu kilpailukykyiseksi, Breen voi taistella jopa mestaruudesta.

– Se täytyy sanoa, että auto tuntui uskomattomalta, irlantilaistähti sanoi.

Monte Carlon MM-ralli ajetaan ensi viikolla 20.-23. tammikuuta.

Lue myös nämä