Quantcast

WRC-tähden kartturi toipunut hurjasta ulosajosta – ”Olen tullut takaisin pahempien tärskyjen jälkeen”

Dan Barritt ja Elfyn Evans. Kuva: Leo Francis/Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin kuljettajan Elfyn Evansin kartturi Dan Barritt on toipunut kuntoon Meksikon ulosajosta saamistaan vammoista. Evans ja Barritt istuvat jälleen samaan autoon ensi viikon Argentiinan rallissa. 

Barritt oli sivussa huhtikuun alussa ajetusta Korsikan osakilpailusta ulosajossa sattuneen aivotärähdyksen vuoksi. Mies oli kuitenkin Evansin kyydissä jo Argentiinaa edeltävissä testeissä Portugalissa aiemmin tällä viikolla. Perjantaina Barrittille tehtiin vielä viimeinen lääkärintarkistus ja kunto todettiin hyväksi.

– Ei ollut ongelma hypätä jälleen autoon. Olen tullut takaisin pahempien tärskyjen jälkeen. Ainoa mikä minua huoletti oli se, että mikä on olo autossa testien aikaan. Kaikki sujui kuitenkin hyvin, Barritt sanoo Autosportin verkkosivuilla.

Korsikalla Barrittia tuurasi kokenut Phil Mills, joka on juhlinut urallaan myös maailmanmestaruutta Petter Solbergin kanssa.

– Täytyy kyllä kiittää Philiä, joka teki fantastista työtä Elfynin kanssa. Oli kuitenkin erittäin turhauttavaa istua sivussa. Odotankin innolla Argentiinan rallia, Barritt toteaa.

Myös Evans on luonnollisesti innoissaan luottomiehensä paluusta. Viime vuoden Argentiinan rallissa kaksikko taipui voittotaistelussa Hyundain Thierry Neuvilellelle vain 0,7 sekunnilla.

– On mahtavaa, että Dan on taas palannut ruotuun. Meidän on tehtävä hyvä tulos, jotta saamme kauden kunnolla käyntiin. Kauden alku ei ole ollut meille paras mahdollinen, mutta yritetään Argentiinassa olla fiksuja.

Evansin kausi on tosiaan alkanut nihkeästi, sillä takataskussa on vain kuudes tila Monte Carlosta ja viitossija Korsikalta. Ruotsista ja Meksikosta mukaan ei tarttunut yhtään MM-pistettä.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat