WRC-tähdeltä upea kädenojennus kotimaansa rallilupauksille

Hyundain WRC-talliin täksi kaudeksi palannut Craig Breen tukee kaudella 2023 kotimaansa Irlannin rallilupauksia.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Breen on mukana sekä taloudellisesti että esimerkin kautta Irlannin Junior 1000 -sarjassa, joka käsittää yhteensä viisi sorarallia. Sarja on tarkoitettu kuljettajille ikävälillä 14-18. Autot ovat rajoitettu korkeintaan 1000-kuutioisiksi.

– Olen todella iloinen, että pääsen tukemaan erittäin merkittävää ruohonjuuritason sarjaa, jossa on uniikki mahdollisuus oppia lajin saloja jo nuorena, 33-vuotias Breen sanoo sarjan tiedotteessa.

– Olen saanut rallilta niin paljon, että nyt on aika antaa jotain takaisin myös seuraaville sukupolville. Nämä kuskit ovat lajimme tulevaisuus ja on hienoa, että pystyn auttamaan heitä matkan alussa.

Breen antaa jokaiseen kisaan 1 250 apurahan yhdelle kuljettajalle. Lisäksi kauden mittaa luvassa on rahapalkintoja suoritusten perusteella sekä sarjan tulokkaille että kokeneemmille kuskeille.

Irlantilaistähden tuen myötä juniorisarjan voittaja pääsee lisäksi kahden päivän jääajamisen leirille Norjaan John Hauglandin rallikouluun. Lisäksi Breen on luvannut päästä paikalle myös sarjan avauspäivään, jossa hän antaa itse valmennusta junioreille.

Irlannin Junior 1000 -mittelöt ajetaan osana Sligo Pallets Forest Rally Championship -sarjaa.

Katso alapuolelta Ruotsin MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat