Quantcast

WRC-rallitiimin hulvaton kuitti Audille osui ja upposi

M-Sport
M-Sport kilpailee Fordeilla rallin MM-sarjassa. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa kilpaileva M-Sport Ford otti ilon irti Audin tviiteistä, jotka ovat ärsyttäneet useita Twitterissä.

Audi palasi täksi vuodeksi ikoniseen Dakar-ralliin, joka on parhaillaan käynnissä Saudi-Arabiassa. Saksalaisen autonvalmistajan kilpurina on sähköinen Audi RS Q e-tron, jonka ohjaimissa nähdään kova kolmikko: Stephane Peterhansel, Carlos Sainz ja Mattias Ekström.

Audi Sport on julkaissut aavikkorallin aikana komeita kuvia ja videoita kilpureistaan Twitterissä. Julkaisujen perään Audi on laittanut tekstipätkän, joka useiden mielestä on täysin tarpeeton.

– Tässä näkyvä ajoneuvo on Dakar-rallin auto, joka ei ole saatavilla tuotantomallina. Suljettu reitti, ammattikuljettaja. Älä kokeile, todetaan Audin tviitissä.

Jos tviitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Audin sosiaalisen median toiminta on herättänyt hämmästystä. Miksi kuvien ja videoiden yhteydessä on teksti, jonka sisältö on itsestäänselvyys?

Audi Sportilla on Twitterissä 272 000 seuraajaa, joten tviitit ovat keränneet rutkasti huomiota. M-Sportilla päätettiinkin hieman pilailla Audin kustannuksella jalostamalla saksalaistiimin tekstiä.

Rallin MM-sarjassa Fordeilla kilpaileva brittitiimi julkaisi tiistai-iltana Twitterissä kuvan Rally2-luokituksen autostaan.

– Tässä näkyvä ajoneuvo on Rally2-auto, joka on saatavilla tuotantomallina. Sitä voi käyttää useimmilla teillä ja se sopii useimmille kuljettajille. Saa kokeilla.

Jos tviitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

M-Sportin kuitti osui ja upposi, sillä se on kerännyt rutkasti tykkäyksiä ja jakoja.

Audi sai surkean alun viime viikonloppuna alkaneeseen Dakariin. Sainz ja Ekström menettivät rutkasti aikaa harhailtuaan ensimmäisellä varsinaisella etapilla. Peterhansel vaurioitti autoaan samalla osuudella ja menetti saumat huippusijoitukseen.

Tiimi sai syytä juhlaan tiistaina, kun Sainz ajoi sähkökilpurin ensimmäisen pohja-ajan kilpailun kolmannella etapilla.

Lue myös: Dakar-rallin kärkikuljettajalle kova ukaasi – miksi sääntörikkomuksesta ei tullut suoraa hylkäystä?

Lue myös: Dakar-rallissa rajuja syytöksiä – kisan pomo tyrmäsi väitteet vilpistä

Lue myös: Toyota-tähti ajoi moottoripyöräilijän päälle Dakarissa – kuskin toiminta onnettomuuden jälkeen nostatti myrskyn

Katso alta video Dakarin kolmannelta etapilta.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,396490″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat