Quantcast

WRC-promoottori etsii yhä Chilen MM-rallille korvaajaa – ”Ei sille asialle ole takarajaa”

Lappi Chile
Esapekka Lappi kurvaili Citroenilla tämän vuoden Chilen rallissa. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

WRC-promoottori etsii edelleen korvaajaa perutulle Chilen MM-rallille, joka oli alunperin määrä ajaa ensi huhtikuun puolivälissä.

Chilen osakilpailu peruttiin kuitenkin maassa vallitsevien levottomuuksien takia. Ilmoituksen jälkeen pidettiin miltei varmana, että MM-kalenteri typistyy 13 kisan mittaiseksi. Englantilaisen Motorsport Newsin mukaan WRC-promoottori ei ole kuitenkaan vielä heittänyt kirvestä kaivoon.

– Voi olla vaikeaa löytää korvaavaa kisaa. Sen eteen teemme kuitenkin parhaillaan töitä. Ei ole vielä varmaa, onko ensi kaudella 13 vai 14 rallia, WRC:n promootioyhtiön nokkamies Oliver Ciesla sanoo.

Lue lisää: Vahvistus: Chilen MM-ralli peruttu – saako Katalonia uuden tilaisuuden?

Chilen kisan perumisen jälkeen spekulaatiot kiihtyivät Katalonian rallin suhteen. Kilpailu tippui ensi kauden kalenterista, mutta rallia oltiin tuomassa takaisin pikahälytyksellä. Katalonian rallin johtaja Amman Barfull kuitenkin torppasi aikeet aiemmin.

Lue lisää: Katalonian ralli sanoi ”ei kiitos” – rallin MM-kalenteri typistymässä

Uusi MM-kausi alkaa reilun kuukauden kuluttua Monte Carlosta. Cieslan mukaan Chilen rallin korvaajan ei välttämättä täydy olla selvillä vielä tuolloin.

– Ei sille asialle ole oikeastaan takarajaa, Ciesla yllättää Motorsport Newsin sivuilla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat