WRC-paluusta haaveilevalla Hayden Paddonilla ainutlaatuinen tapa kerätä rahoitusta

Hayden Paddon
Hayden Paddon. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uusiseelantilainen rallitähti Hayden Paddon ei jätä kiveäkään kääntämättä päästäkseen takaisin rallin MM-sarjaan.

Paddonin oli tarkoitus ajaa Fordin WRC-autolla Suomen MM-rallissa elokuun alussa, mutta testeissä sattunut onnettomuus esti Paddonin osallistumisen kilpailuun. Paddon oli kerännyt yhteistyökumppaneiltaan rahoitusta saadakseen M-Sport-tallilta WRC-auton nopeaan soraralliin.

Paddon alkoi neuvotella yhteistyökumppaneiden kanssa pian testiulosajonsa jälkeen, jotta hän saisi uuden tilaisuuden. Tiistaina Paddon julkisti uusiseelantilaisen sähköyhtiön kanssa tekemänsä ainutlaatuisen yhteistyökuvion, jolla hän kerää rahoitusta WRC-paluutaan varten.

Uusiseelantilaisilla on mahdollisuus tukea paikallista rallitähteään tekemällä sähkösopimuksen YES Power -yhtiön kanssa. Kaikki säästöt, jotka kuluttaja saa verrattuna edelliseen sähkösopimukseensa, ohjataan Paddonin rallitoimintoja pyörittävälle yritykselle.

– YES Power on innostunut projekteistamme ja haluaa olla mukana Paddon Rallysportin toiminnoissa, joten oli helppoa lähteä tekemään yhteistyötä heidän. Se on hienoa, että olemme luoneet ainutlaatuisen kumppanuuden, josta tiimi, YES Power ja kannattajamme hyötyvät, Paddon kertoo.

M-Sport Fordin tallipomo Richard Millener vahvisti vajaat kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä, että M-Sport on valmis tarjoamaan Paddonille auton, jos vain budjettia löytyy.

– Teemme kovasti töitä, että Hayden saisi ajaa toisen rallin jossain vaiheessa tällä kaudella. On vielä aikaista sanoa, tapahtuuko se. Siksi hän on nyt kotona juttelemassa yhteistyökumppaneiden kanssa, Millener sanoi Rallit.fille.

Kauden seuraava MM-ralli ajetaan 22.-25. elokuuta. Katso alta video, mitä Saksan MM-rallissa on luvassa!

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,275639″ ap mute ]

Lue myös nämä