Quantcast

WRC-kuski rysäytti aidan läpi kroatialaiselle pihamaalle ja keskeytti, sai lohtua talon isännältä – ”Hän antoi minulle ruokaa”

M-Sport Fordin ranskalaiskuljettaja Adrien Fourmaux´n sysimusta alkukausi sai jatkoa rallin MM-sarjassa.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fourmaux joutui keskeyttämään perjantaina käynnistyneessä Kroatian MM-rallissa jo kolmannella erikoiskokeella ulosajon vuoksi. Ranskalaispilotti menetti autonsa peräpään hallinnan pätkän toisessa mutkassa ja ajautui talon pihaan läpi aidan.

Vaikka keskeytys kirpaisi, sai Fourmaux lohtua talon omistajalta, vaikka oli juuri tuhonnut osan etupihasta Puma Rally1 -kilpurillaan.

– Hän kutsui minut sisään ja oli vieraanvarainen. Se oli hieno juttu, koska sain ruokaa ja pysyin lämpimänä. Olen kuitenkin pahoillani tuhoista, jotka aiheutin, Fourmaux sanoo Dirtfish-sivustolla.

Myös kauden kahdessa ensimmäisessä rallissa keskeyttänyt Fourmaux uskoo pystyvänsä jatkamaan kisaa lauantaina.

– Turvakaaret näyttävät olevan kunnossa. Jos tunkki ei olisi mennyt rikki, olisimme voineet vaihtaa tukivarren ja jatkaa kisaa heti, Fourmaux kertoo.

Hyundain Thierry Neuvillella oli hetkeä aikaisemmin iso tilanne samassa mutkassa, mutta Fourmaux väitti, ettei ollut saanut tietoa haastavasta paikasta.

– Meillä oli hyvä startti kisaan, mutta tuolla pätkällä meillä ei ollut tietoa, että siinä mutkassa on vettä ajolinjalla. Kun ajoimme mutkaan, jouduimme heti vesiliirtoon, ranskalaiskuljettaja summaa.

– En voinut tehdä mitään ja päädyimme pihalle. Onhan se iso sääli, mutta en olisi voinut tehdä mitään toisin.

Lue myös nämä

  • Uusimmat