Voiko Ford-kuski yllättää kaikki Argentiinassa? – ”Meillä on nopeutta”

Elfyn Evans. Kuva: M-Sport Ford

M-Sportin Fordin Elfyn Evans on osoittanut loistavaa vauhtia rallin MM-sarjassa parin edellisen osakilpailun aikana. 

Meksikon rallissa maaliskuussa Evans sijoittui kolmanneksi ja oli lähellä uran toista voittoaan Korsikalla. Voitto kuitenkin lipesi rengasrikkoon päätöserikoiskokeella ja tuloksena oli jälleen kolmas sija.

Tämän viikon Argentiinan osakilpailussa Evans on ehdottomasti musta hevonen, joka voi kamppailla koko rallin voitosta. Pari vuotta sitten Evans oli lähellä ykköstila Argentiinassa, mutta taipui toiseksi vain 0,7 sekunnin erolla Thierry Neuvilleen nähden.

– Olen aina nauttinut Argentiinan rallista. Fanit ovat siellä uskomattomia ja se on täysin ainutlaatuinen kilpailu siinä mielessä. Siellä myös sain ensimmäisen palkintosijan vuonna 2015 ja olin aika lähellä voittoa pari vuotta sitten, Evans muistelee.

– Kauden alku on ollut meidän osalta melko hyvä ja haluamme jatkaa samalla tavalla tällä viikolla. Meillä on nopeutta ja olemme ottaneet askeleen eteenpäin auton kanssa. Kaksi peräkkäistä palkintosijaa on todiste siitä. Kisa on äärimmäisen tiukkaa tällä hetkellä. Viime vuonna emme olleet Argentiinassa vauhdissa, mutta olen luottavainen, että olemme korjanneet ongelmat.

Tiimipomo Richard Millener luottaa walesilaiskuskiinsa.

– Argentiina on erityinen ralli Elfynille. Hänen suorituksensa Korsikalla näytti sen, että hän todella voi kilpailla MM-sarjan kolme kärkinimeä vastaan, Millener toteaa.

– Me olemme nyt todistaneet vahvuutemme ja potentiaalimme. Odotamme todella innolla tämän viikon kilpailua.

Katso alta videoennakko Argentiinan MM-rallista!

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö