Quantcast

Ville Pynnösellä kolme keskeytystä alla SM-sarjassa – ”Punaista Fiskarsin lapiota en halua enää nähdä”

Ville Pynnönen
Ville Pynnönen. Kuva: Jani Salonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kauden toinen SM-ralli ajetaan perjantaina ja lauantaina Mikkelin ympäristössä Vaakuna-rallin maineikkailla ja haastavilla erikoiskokeilla. Kaikkiaan haasteeksi on asetettu yhdeksän erikoiskoetta joilla yhteismittaa on runsaat 111 kilometriä.

Ville Pynnönen ja kartanlukija Enni Mälkönen odottavat haastetta innokkaina. Kolme viikkoa sitten ajetussa Arctic Lapland -rallissa TGS Worldwiden ilmoittama Skoda Fabia R5 päätyi viimeisellä ek:lla lumipenkan päälle vain muutama kilometri ennen pätkän maalia.

– Arcticissa ajettiin nousujohteista vauhtia keskeytykseen asti. Sitä vauhtia on tavoite jatkaa Mikkelissä. Jos nyt vauhti olisi heti alkuvaiheessa sitä mitä se oli Rovaniemellä lauantain aikana, niin olemme tyytyväisiä. Realistinen tavoitteemme on ajaa kahdeksan sakkiin. Nyt olisi todella päästävä maaliin, Pynnönen sanoo.

– Viime kausi mukaan lukien nyt on kolme keskeytystä alla ja sitä punaista Fiskarsin lapiota en halua enää nähdä. Sen sijaan haluan nähdä Mikkelin torin lauantai-iltana ehjän ajon jälkeen, suunnittelee Pynnönen.

Katso alta Mikkelin SM-rallin ennakko. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,318141″ ap mute ]

 

Menneenä viikonloppuna parivaljakko vietti sunnuntain Keuruulla testien merkeissä.

– Nuottia ollaan treenattu ja kehitetty tässä kisojen välissä. Keuruulta saatiin vielä hieman lisää kokemusta niin lumipöperössä ajamisesta kuin hiekalle kuluneesta urastakin. Lauantain keli voi olla vaihteleva, kun ennusteet ovat aivan nollan tuntumassa. Varmasti ainakin aurinkoisissa kohdissa on lumisohjoa tarjolla, Pynnönen povaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat