Quantcast

Video: Suomen MM-rallin yllättäjän kisa päättyi ulosajoon Saksassa – ”Se on iso sääli”

Mads Östberg. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin rallitallin Saksan MM-ralli sujui erittäin mollivoittoisesti. Irlantilaiskuski Craig Breen starttasi kovin odotuksin lempialustalleen asvaltille, mutta tuloksena oli vaisu seitsemäs tila. Norjalaiskuski Mads Östberg sen sijaan ajoi ulos sunnuntaina ja joutui keskeyttämään.

– Vaikka emme saaneet sitä tulosta, mitä lähdimme hakemaan, niin C3 WRC osoitti kilpailukykyä eri alustoilla. Craig voitti pätkän sunnuntaina ja oli myös sunnuntaina Power Stagella hyvässä vauhdissa, vaikka hänellä ei ollut mitään panosta, Citroenin tallipomo Pierre Budar sanaili.

– Me emme luovuta, se on varmaa. Me keskitymme jo täysillä Turkin ralliin, joka näyttää olevan hyvin erilainen kisa kauden muihin ralleihin verrattuna. Kaikki lähtevät siihen kisaan samalta lähtöviivalta. Kenelläkään ei ole rallista kokemusta. Tavoitteena on saavuttaa sieltä kauden neljäs podium-sijoitus.

Breeniltä odotettiin paljon parempaa tulosta Saksasta. Östberg ei ole ajanut aikoihin asvaltilla, mutta silti auto olisi pitänyt tuoda maaliin.

– Se oli vasemmalle kääntyvä mutka, jossa ajauduin pusikkoon. Törmäys aiheutti auton jäähdyttimessä vahinkoa, ja siksi me emme voineet jatkaa kisaa. Se on iso sääli, mutta oli viikonlopussa myös positiivista. Me kehityimme koko viikonlopun ajan ja ajoimme ihan hyviä aikoja, vaikka meillä ei ole tältä alustalta kokemusta, Östberg summasi.

Alla video Östbergin ulosajosta. Voit katsoa videon myös tästä linkistä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat