Vahvistus: WRC:n pidettyyn ralliradioon merkittäviä muutoksia

Rebecca Williams ja Andreas Mikkelsen
Rebecca Williams on toiminut pitkään WRC Live Radion juontajana ja toimittajana. Ennen Meksikon MM-rallia Hyundain Andreas Mikkelsen pääsi hänen tenttiinsä. Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan virallinen ralliradio, internetissä toimiva WRC Live Radio, muuttaa muotoaan Korsikan MM-rallin jälkeen.

Motorsport Monday uutisoi alkuviikolla, että WRC Live Radioon on tulossa muutoksia tai se saatetaan pahimmassa tapauksessa jopa lakkauttaa kauden neljännen osakilpailun jälkeen. Syynä uudistukseen on WRC-promoottorin uusi maksullinen All Live -palvelu, jonka avulla rallifanit ovat voineet tästä kaudesta lähtien seurata netin välityksellä suoraa tv-lähetystä MM-osakilpailuiden jokaisesta erikoiskokeesta.

Ralliradion pitkäaikainen juontaja ja toimittaja Rebecca ”Becs” Williams vahvisti, että Motorsport Mondayn uutinen ei ole pelkkä huhu.

– WRC Live Radio muuttaa muotoaan. Ääni tulee jatkossa suoraan All Live -lähetyksestä. Radio pysyy maksuttomana kuten tähänkin saakka, Williams kertoi Twitterissä.

WRC Live Radiolla on ollut toimittaja paikalla jokaisen erikoiskokeen maalissa ottamassa tuoreet kommentit kuljettajilta. Aikataulun salliessa ääneen ovat päässeet myös pienempien luokkien kuljettajat – toisin kuin All Live -suoratoistopalvelussa tähän mennessä.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, pystyykö All Liven ja WRC Live Radion välityksellä seuraamaan jatkossa tarkemmin myös pienempien luokkien tapahtumia MM-osakilpailuissa. Williamsin mukaan muutoksista kerrotaan tarkemmin huhtikuun alussa ajettavan Korsikan MM-rallin radiolähetyksissä.

Lue myös nämä