Quantcast

Toyotan japanilaissuojatilla ”täydelliset olosuhteet” WRC-testissä (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan WRC-tiimin haastajaohjelmaan kuuluva Takamoto Katsuta otti tiistaina tuntumaa Toyota Yaris WRC -autoon Ranskassa.

Olosuhteiden puolesta testi oli ideaali tammikuussa ajettavaa Monte Carlon MM-rallia varten. Japanilaiskuljettaja pääsi päivän aikana ajamaan lumisella, jäisellä, märällä ja kuivalla asvaltilla.

– Eilen oli täydelliset olosuhteet, Katsuta kirjoitti keskiviikkona Twitterissä.

Katso jutun yläpuolelta video Katsutan testistä. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toyota ei ole vielä vahvistanut Katsutan osallistumista Monte Carlon ralliin, mutta todennäköistä on, että hän ajaa neljättä Yaris WRC -autoa MM-kauden 2020 avausosakilpailussa.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen on kertonut aiemmin, että Katsuta ajaa Toyota Yariksella todennäköiset kaikki Euroopassa järjestettävät MM-rallit sekä Japanin osakilpailun niin sanotun satelliittitiimin kuljettajana. Viime kaudella 26-vuotias Katsuta päästeli Yariksella Saksan ja Katalonian ralleissa.

Sebastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä muodostavat Toyotan tehdastiimin kuljettajakolmikon kaudella 2020. Lisäksi ilman sopimusta jäänyt Jari-Matti Latvala yrittää kasata rahoituksen osallistuakseen ainakin Ruotsin ja Suomen ralleihin Toyota Yariksella.

Toyota julkisti ensi kauden kuskinsa marraskuun lopulla. Katso alta Toyotan uusien kuljettajien tunnelmat sopimuksista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2283,291296″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat