Quantcast

Toyotan japanilaiskuljettaja julkaisi huikean videon – näin WRC-auto kiitää huippuvauhtia kokkolalaisilla ralliteillä

Takamoto Katsuta
Takamoto Katsuta. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan WRC-tallin haastajaohjelmaan kuuluva Takamoto Katsuta sai pitää nilkkaa suorana lauantaina ajetussa Kokkola 400 -juhlarallissa.

Katsuta otti kilpailussa tuntumaa Toyota Yaris WRC -autoon ja lämmitteli kuukauden kuluttua ajettavaa Viron MM-rallia varten. Virossa on luvassa vauhdikkaita sorapätkiä – ja sellaisia tarjosi myös Kokkolan ralli.

Katsuta julkaisi sunnuntaina Twitterissä videon, jolla hän antaa kyytiä Yaris WRC -autolle huippunopealla Klapurin erikoiskokeella.

Katso alta video Katsutan huikeasta menosta Kokkolan juhlarallissa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on vauhdikkain osuus Kokkolan rallissa! Tällä erikoiskokeella keskinopeus oli yli 140 kilometriä tunnissa, Katsuta selvensi saatetekstissään.

Katsutan keskinopeus oli tarkalleen 142,2 kilometriä tunnissa, kun Klapurin pikataival ajettiin toiseen kertaan. Katsuta käytti aikaa 6 minuuttia ja 19,5 sekuntia erikoiskokeella, jolla oli mittaa 14,99 kilometriä.

Katsuta otti odotetusti Kokkolassa yleiskilpailun voiton vajaan puolentoista minuutin erolla Aleksi Röyhkiöön. Katsutan keskinopeus koko rallissa oli huikea, 131,5 km/h.

Katsuta kilpailee loppuvuoden aikana Viron, Saksan, Sardinian ja Japanin MM-ralleissa Toyotan WRC-kalustolla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat