Topi Heikkiselle upea voitto – rallicrossin MM-sarjan kärkinimet ja WRC-tähdet jäivät taakse

Toomas Heikkinen
Toomas Heikkinen. Kuva: TitansRX

Toomas ”Topi” Heikkinen ajoi voittoon uuden TitansRX-sarjan osakilpailussa Itävallassa lauantaina.

Heikkinen ylitti ruutulipun niukalla seitsemän sadasosan erolla ennen ruotsalaista Kevin Hansenia, joka on rallicrossin MM-sarjan pistetilanteessa tällä hetkellä toisena. Kolmanneksi MJP Arenalla Fuglaussa ajoi rallin MM-karkeloista paremmin tunnettu Hayden Paddon, joka tosin jäi kärkikaksikosta yli 12 sekuntia.

Rallista niin ikään paremmin tunnettu Craig Breen oli neljäs ennen Timmy Hansenia.

Voitto oli Heikkiselle kauden kolmas TitansRX-sarjassa. Sunnuntaina Itävallassa ajetaan viikonlopun toinen osakilpailu.

TitansRX:n toiseksi viimeinen kisaviikonloppu ajetaan Unkarissa lokakuun alussa. Päätöskisa puolestaan kurvaillaan Saksan Esteringillä 19. – 20. lokakuuta.

Heikkinen kamppailee tiukasti uuden rallicross-sarjan mestaruudesta. Kevin Hansen johtaa pistein 158, mutta Heikkinen on vain seitsemän pisteen päässä. Timmy Hansen on kolmantena yhdeksän pistettä suomalaisen takana.