Topi Heikkisellä loistava viikonloppu Itävallassa – taistelee uuden rallicross-sarjan mestaruudesta

Topi Heikkinen
Topi Heikkinen. Kuva: TitansRX

Toomas ”Topi” Heikkisellä oli loistava kisaviikonloppuna Itävallan MJP Arenalla. Heikkinen ajoi TitansRX-sarjassa lauantain osakilpailun voittoon ja oli sunnuntaina toinen.

Sunnuntaina voittoon kurvaili ruotsalainen Timmy Hansen, joka kukisti suomalaiskuskin 1,866 sekunnilla. Toinen Hansenin veljeksistä, Kevin, oli sunnuntaina kolmas 3,501 sekuntia veljelleen hävinneenä. Neljänneksi ajoi rallin MM-sarjasta tuttu Craig Breen ennen Tamara Molinaroa ja Jerome Grosset-Janinia.

Kevin Hansen johtaa TitansRX-sarjaa 136 pisteellään. Timmy Hansen ja Heikkinen ovat jääneet kärkimiehestä vain kymmenen pistettä. Kolmikko ratkoo uuden rallicross-sarjan mestaruuden, sillä neljäntenä oleva Ronny C´Rock on kerännyt vain 68 pistettä.

TitansRX-sarjassa ajetaan vielä kaksi kisaviikonloppua. Lokakuun alussa PanteraRX6 -autot nähdään Unkarissa. Grand Final ajetaan puolestaan 19. – 20. lokakuuta Saksan Esteringin radalla.