Quantcast

Toni Herranen hyvistä asetelmista SM-sarjan kesäkauteen – ”Itseluottamus on nyt kovempi”

SM4-luokassa kilpaileva 18-vuotias Toni Herranen starttaa kartanlukijansa Sebastian Virtasen kanssa intoa täynnä viikonloppuna ajettavaan SM -sarjan kesäkauden avaukseen.
Toni Herranen
Toni Herranen on valmiina SM-kesäkauden avaukseen. Kuva: Taneli Niinimäki
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Talvikausi sujui kaksikolta yhtä keskeytystä lukuun ottamatta erinomaisesti, joten lähtökohdat kesän koitoksiin ovat mainiot.

– Itseluottamus on kovempi kesän kisoihin. Nyt on sarjassa hyvä tilanne, saatiin hyvät pisteet talvikaudelta. Toki pitää ajaa myös järkevästi, kun on vielä neljä kisaa jäljellä, Herranen sanoo.

SM-sarjan kesäkausi käynnistyy Turun seudulta. Viime vuonna Herranen ajoi rallissa kolmanneksi, nyt tavoitteena on kirkastaa sijoitus. Valmistautumisesta se ei ainakaan jää kiinni.

– Nyt on ylipäätään ollut tosi hyvä valmistautuminen. Kaksi päivää ajettiin soralla testiä kahdella eri tiellä. Saatiin tosi hyvät setupit autoon ja hyvä fiilis itselle. Jonkun verran on tuttua tietä itse rallissa luvassa ja pystynyt vähän jopa katsomaan videoita, mutta paljon on myös uutta.

– Kyllä tätä on jo odottanut paljon, että päästään taas soralle. Se on itselle ollut aina ehkä vähän mieluisampi alusta. Lähdetään kirkastamaan viime vuoden kolmossijaa, Herranen toteaa luottavaisena.

Länsirannikon SM-ralli käynnistyy perjantaina kahdella asvalttierikoiskokeella. Lauantaina on luvassa vielä yhteensä seitsemän erikoiskoetta.

SM4-luokan pistetilanne 3/7 osakilpailun jälkeen:

1. Kristian Nieminen 53p
2. Toni Herranen     52p
3. Henri Hokkala     50p
4. Benjamin Korhola  47p
5. Jesse Kallio      40p

Lue myös nämä

  • Uusimmat