Tommi Mäkisen Toyota-talli jättää rallin MM-kauden avaustilaisuuden väliin

Kauden 2019 WRC-autot esiteltiin Autosport International -tapahtumassa Birminghamissa. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan tallit esittelevät ensi vuoden autonsa värityksen ja tiimin kuljettajat Autosport International -tapahtumassa Englannissa, mutta Tommi Mäkisen johtama Toyota ei ole tapahtumassa mukana.

WRC-kauden avaustilaisuus järjestetään nyt kolmatta kertaa ASI:n yhteydessä Birminghamissa 11. tammikuuta. Tapahtumassa on perinteisesti esitelty tulevan kauden kilpurit ja kuljettajat medialle ja yleisölle.

Lue myös: Tulevan kauden WRC-kilpurit esitellään jälleen Birminghamissa – Ott Tänak ensi kertaa Hyundain väreissä

Rallit.fin tietojen mukaan Toyota jättää tällä kertaa tapahtuman väliin. Talli on samaan aikaan autonvalmistajan kotimaassa maapallon toisella puolella.

– Olemme silloin Japanissa. Meillä on siellä oma esittely Tokion autoshow’n yhteydessä, tallipäällikkö Tommi Mäkinen vahvistaa Rallit.fille.

Tokion lähettyvillä järjestettävä Tokyo Auto Salon -tapahtuma on yksi maailman suurimmista moottorimessuista. Tänä vuonna tapahtuma on samana viikonloppuna Autosport Internationalin kanssa.

Toyota vahvisti aiemmin tällä viikolla, että Sebastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä ajavat Yaris WRC -autoilla ensi kaudella. Tiimin uudet kuljettajat pääsevät Tokyo Auto Salonissa esittäytymään japanilaisyleisölle.

Katso alta Toyotan uusien kuljettajien tunnelmat sopimuksista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2283,291296″ ap mute]

Lue myös nämä