Thierry Neuville yllättyi kärkipaikastaan Ruotsin MM-rallissa

Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: @World / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Thierry Neuville nappasi itselleen ykköspaikan perjantaiaamun erikoiskokeilla Ruotsin MM-rallissa.

Hyundain belgialaistähti tykitti aamun toisella pikataipaleella pohja-ajan ja johtaa kisaa 3,7 sekunnin erolla tallikaveriinsa Andreas Mikkelseniin neljän pätkän jälkeen. Neuville hyötyi siitä, että hän starttasi erikoiskokeille viidenneltä lähtöpaikalta.

– Aamu sujui meiltä hyvin. Tiesimme, että pystymme olemaan nopeampia kuin meitä ennen startanneet kuljettajat. Mutta emme odottaneet sitä, että olemme meidän jälkeen startanneita nopeampia, koska olosuhteet tulivat paremmiksi jokaisen auton jälkeen, Neuville kertoi saavuttuaan Torsbyn huoltoalueelle.

Neuville yllättyi hieman siitä, että hän pystyi pitämään takanaan varsinkin Mikkelsenin, joka ajaa perjantaina kahdeksannella lähtöpaikalla.

– Odotin, että Andreas olisi ollut huomattavasti nopeampi etenkin aamun viimeisellä pätkällä olosuhteiden vuoksi. Eroa ei kuitenkaan kertynyt kuin vajaat kaksi sekuntia hänen edukseen, ja pystyimme pitämään kärkipaikan. Jos emme tee virheitä iltapäivän erikoiskokeilla, olemme hyvissä asemissa illalla, belgialaiskuski sanoi.

Ruotsin MM-rallissa ajetaan vielä neljä erikoiskoetta päivähuollon jälkeen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat