Thierry Neuville huolissaan Toyotan vauhdista – ”He ovat vaarallisia”

Thierry Neuville ja Sebastien Loeb. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH

Monte Carlon MM-rallissa toiseksi sijoittunut Hyundai-kuljettaja Thierry Neuville on huolissaan vauhdista, jota Tommi Mäkisen johtama Toyota osoitti kauden avausosakilpailussa.

Varsinkin Toyotan Ott Tänakin vauhti oli mykistävää. Virolainen tippui perjantain seitsemänneksi kauas kärjestä rengasrikon takia, mutta nousi lauantaina ja sunnuntaina kuuden peräkkäisen pohja-ajan myötä kolmanneksi. Kolme vannerikkoa kärsinyt Kris Meeke osoitti niin ikään vauhtiaan olemalla kisan päättäneen Power Stage -erikoiskokeen nopein.

– He ovat vaarallisia. Me olemme sanoneet sen aiemmin ja sanomme sen myös nyt. Toivon, että saamme autostamme jatkossa enemmän irti. Teemme koko ajan kovasti töitä, Neuville sanoo Motorsport.comin verkkosivuilla.

– Tänakin vauhti oli vahvaa ja niin myös Krisin Power Stagella. Toki Kris säästeli renkaitaan koko päivän sitä varten, mutta hän oli neljä sekuntia nopeampi kuin muut ja kuusi meitä nopeampi. Se on paljon, Neuville jatkaa.

Myös Neuvillen tallikaveri, kuusi MM-rallia tänä vuonna ajava ralli-ikoni Sebastien Loeb jakoi belgialaisen huolen Toyotan suhteen.

– Me tiesimme, mitä Tänak ja Toyota pystyvät tekemään. Krisin vauhti oli kuitenkin jotain uskomatonta.

 

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö