Teemu Sunisen tiimi julkisti WRC-autonsa värityksen

M-Sportin Ford Fiesta kauden 2019 värityksessä. Kuva: M-Sport Ford

Rallin MM-sarjassa kilpaileva M-Sport Ford -talli on paljastanut WRC-autonsa ulkoasun kaudelle 2019.

Tallin suomalaiskuljettaja Teemu Suninen saa käyttöönsä sinisen Ford Fiesta WRC:n. Yksi merkittävistä muutoksista on se, ettei autossa ole enää energiajuomayhtiö Red Bullin logoja.

Red Bull oli kahden vuoden ajan yksi tallin pääsponsoreista, kun Sebastien Ogier ajoi tiimissä. Kuusi edellistä maailmanmestaruutta voittanut Ogier siirtyi täksi vuodeksi Citroenille, ja samalla M-Sportilta lähti myös Ogierin yhteistyökumppani Red Bull.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: M-Sport Ford

– Ensi vuosi on tärkeä M-Sportille, mikä heijastuu uuteen väritykseen. Meillä on lukuisia uusia projekteja tulossa, kuten uuden kehityskeskuksen avajaiset. On hienoa nähdä, miten testiratamme on tuotu esiin Ford Fiesta WRC -autoissamme. Olen suunnattoman ylpeä, miten nämä asiat on sulautettu yhteen uudessa ulkoasussa, M-Sportin johtaja Malcolm Wilson kertoo.

Suninen ajaa täyden kauden Fordin WRC-autolla rallin MM-sarjassa. Hänen tallikaverinaan on walesilainen Elfyn Evans. Ruotsalainen Pontus Tidemand ajaa tiimin kolmatta autoa kauden kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa Monte Carlossa ja Ruotsissa.

Muut tallit paljastavat autojensa väritykset lauantaina MM-sarjan avajaistilaisuudessa Birminghamissa. Monte Carlo -ralli avaa MM-kauden 24. tammikuuta alkaen.

Kuva: M-Sport Ford
Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi
Päätoimittaja