Quantcast

Teemu Sunisella selkeä tavoite Meksikoon – ”Avainasia on ajaa nätisti ja tasaisesti”

Teemu Suninen
Teemu Suninen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen ja M-Sport Ford osoittivat hyvää vauhtia edellisessä MM-rallissa Ruotsissa. Suninen ja tallikaveri Elfyn Evans kirjauttivat viisi pohja-aikaa kisaan.

Sunisen meno kuitenkin tyssäsi lauantaina ulosajoon. Seuraava osakilpailu ajetaan Meksikossa ensi viikolla. Luvassa on kuumaa hellettä ja korkea ilmanala, sillä kisa ajetaan korkealla vuoristossa.

– Meksikon ja Ruotsin rallit ovat kaksi täysin erilaista kisaa, mutta olisi silti hienoa jatkaa meidän hyvällä suorituskyvyllä. Ajoimme viime viikolla päivän testit Espanjassa. Vaikka lämpötilat eivät olleet Meksikon tyylisiä, niin oli tärkeää ajaa autoa soralla korkeassa ilmanalassa, Suninen sanoo.

– Fiilis oli todella hyvä, mutta on aina vähän arvoitus lähteä ralliin, koska ei voi tietää, mitä kilpailijat ovat tehneet. Tunne oli sama ennen Ruotsia, mutta siellä meidän vauhtimme riitti haastamaan kärkisijoista.

Suninen ei osaa sanoa mitään tarkkaa tulostavoitetta, mutta pyrkimys on jälleen ajaa kärkeä kolkutellen.

– En tiedä, voimmeko haastaa kärkimiehiä ensi viikolla, mutta olemme valmiita tekemään kovasti töitä. Se työ palkittiin Ruotsissa ja toivottavasti myös Meksikossa.

– Lähtöpaikkani on perällä, mutta se ei ole aina välttämättä hyvä juttu, jos isoja kiviä tulee tielle. Avainasia on ajaa nätisti ja tasaisesti mahdollisimman hyvällä vauhdilla, Suninen päättää.

Lue myös nämä

  • Uusimmat