Teemu Suninen tuotti lisätöitä tallinsa mekaanikoille – ”He ovat ansainneet muutaman oluen”

Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford

Teemu Suninen pääsee jatkamaan Ruotsin MM-rallia sunnuntaina ralli2-säännön turvin.

Sunisen Ford Fiesta WRC:n turvakaariin tuli vaurioita lauantai-iltapäivänä Vargåsenin erikoiskokeella. Suninen ajautui ulos ajolinjalta, Fiesta pyörähti sohjosta hankeen ja törmäsi lopulta puuhun.

Suninen ajoi pätkän maaliin, mutta joutui sen jälkeen suuntamaan suoraan huoltoon, missä M-Sport Fordin mekaanikot ryhtyivät heti kunnostamaan turvakaarta.

Katso alta video korjaustoimenpiteistä.

– Koska valmistamme itse omat turvakaaremme, saamme tehdä niihin itse korjauksia, kunhan ne valmistuvat kolmessa tunnissa, ja FIA on tyytyväinen, M-Sportin tallipomo Richard Millener kertoi.

– Mekaanikkomme rakastavat haasteita ja he loistivat tämän haasteen parissa. Työ ei ole helppo, mutta siksi he ovat parhaita mekaanikkoja näissä piireissä. Ja he ovat ansainneet muutaman oluen tänä iltana, Millener lisäsi.

Sunisella oli hankaluuksia jo lauantaiaamuna. Suomalainen taisteli kilpailun kärjessä Toyotan Ott Tänakin kanssa, mutta aamun toisella pätkällä Suninen jämähti reiluksi minuutiksi hankeen.

Parista virheestä huolimatta Millener antoi pelkästään kehuja 25-vuotiaalle kuljettajalle.

– Olemme yhä vaikuttuneita hänen esityksestään. Onnettomuuksia sattuu, mutta hänen aikansa olivat uskomattomia. Oli hienoa nähdä, kuinka nopeasti hän pääsi takaisin kunnon vauhtiin virheen jälkeen. Tämän pitäisi antaa hänelle lisää itseluottamusta tuleviin ralleihin, Millener sanoi.

Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi
Päätoimittaja