Quantcast

Teemu Suninen manasi liian varovaista taktiikkaa – ”Ajoin sukkasillani”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Miika Wuorela
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen on ensimmäisen ajopäivän jälkeen Katalonian MM-rallin kahdeksantena. Ford-kuljettaja on jäänyt kisaa johtavasta Sébastien Loebista 51,8 sekuntia.

Suurin syy odotuksia vaisummalle sijoitukselle oli miehen renkaita säästävä ajotyyli, joka ei kovatasoisessa taistelussa riittänyt soraerikoiskokeiden jälkeen korkeammalle.

Päivä sujui Sunisen osalta ajovirheittä, joten lauantain asvalttierikoiskokeille Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen pääsevät ehjällä autolla.

– Ajoin ”sukkasillani” etenkin pitkän erikoiskokeen (EK3/6) asvalttiosuuden, ja siinä se ero tuli, kun lämpimällä renkaalla palasimme takaisin soralle, Suninen ynnäili.

Katso alta kooste Katalonian MM-rallin perjantai-iltapäivän tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,286719″ ap mute ]

 

Suninen oli kertaalleen päivän aikana toiseksi nopein, mutta se ei miestä tyydyttänyt. Tavoite on yhä nousta viiden parhaimman joukkoon, mikä oli Sunisen tavoite jo ennen rallin alkua.

– Se oli vain yksi hyvä aika, mutta haluan niitä lisää. Huomenna yritetään asvaltilla uudestaan, ja taistelu jatkuu. Auto sinänsä tuntuu hyvältä, pitää vain yrittää vähän kovempaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat