Teemu Suninen luki kauden päätavoitteensa täyttymisestä netistä – ”Sitten Timo laittoi viestiä”

Teemu Suninen. Kuva: Aki Hietavala.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Sunisella oli syytä myhäilyyn ennen torstaina käynnistyvää Saksan MM-rallia.

Sunisen manageri Timo Jouhki kertoi tiistaina Aamulehden haastattelussa, että Suninen ajaa ensi kaudella kaikki osakilpailut WRC-autolla rallin MM-sarjassa. Suninen on ajanut tällä kaudella kuusi osakilpailua M-Sportin Ford Fiesta WRC:llä, jolla hän kilpailee myös kaikissa loppukauden MM-ralleissa.

Sunisen mukaan sopimusuutinen tuli hänellekin iloisena yllätyksenä.

– Olen tiennyt siitä oikeastaan vain vuorokauden verran. Luin ensin jutun ja sitten Timo laittoi viestiä, että näin edetään. Se oli minulle hyvä uutinen, että ensi vuonna on täysi kausi. Itse asiassa tämän kauden isoin tavoite on ollut se, että saa ensi kaudelle ajopaikan, Suninen kertoi Rallit.fille.

– Tämä tuli hyvään paikkaan ennen Saksan rallia, sillä tämä on ollut kalenterin vaativimpia ralleja minulle.

Suninen ei vielä paljastanut, jatkuuko hänen uransa M-Sport Ford -tiimissä, mutta se vaikuttaa todennäköiseltä vaihtoehdolta.

– Jatkaisin täällä mielelläni. Tästä tiimistä on noussut hyviä kuljettajia, esimerkiksi Thierry Neuville ja Ott Tänak, jotka ovat MM-sarjassa kolmen parhaan joukossa ja kenties mestareita tulevaisuudessa. Nyt jos pääsee samalle tielle, niin mikä ettei – ei tämä varmasti ole huono paikka.

– Aika näyttää, missä ja kenen kanssa mennään, Suninen päätti.

Lue myös nämä

  • Uusimmat