Quantcast

Teemu Suninen löysi vauhtia Kataloniassa – ”Melko hyvältä tuntui”

Teemu Suninen
Teemu Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen. Kuva: Miika Wuorela
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen ajaa Katalonian MM-rallin seitsemännellä sijalla ennen viimeisen kisapäivän neljää erikoiskoetta. Eroa rallia johtavaan Thierry Neuvilleen on kertynyt 1.24,5 minuuttia.

Ford-kuljettaja lähti päivään tunnustellen ja pidon tasoa mittaillen. Perjantai-illan huollossa autot olivat saaneet täydellisesti erilaiset sisukset, kun sora vaihtui asfalttiin.

– Aamulla en käyttänyt autoa ihan riittävän hyvin. Oli paljon yli- ja aliohjaamista.

Iltapäivällä Sunisen ilme kuitenkin kirkastui, ja nautinto paistoi kasvoilta. Kartanlukija Jarmo Lehtisen lukemilla nuoteilla Suninen takoi tasaisesti erikoiskoeaikoja, joilla oltiin aivan kärkiryhmän kannoilla.

Katso alta kooste lauantai-iltapäivän tapahtumista Katalonian MM-rallissa. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,286814″ ap mute ]

 

Suninen latautui huoltotauolla kisakaupunki Saloussa tiukasti iltapäivän erikoiskokeisiin, mikä näkyi heti rentoutena ja parempana suorituskykynä.

– Melko hyvältä tuntui. Löytyi parempi rytmi ajoon, ja autoon olen hyvinkin tyytyväinen. Kolmen sekunnin tappio kuusinkertaiselle maailmanmestarille ei ole huono suoritus, laskeskeli Suninen EK9:n maalissa.

Sunnuntaina jäljellä on vielä neljä erikoiskoetta ja reilut 70 kovavauhtista kilometriä.

– Päivä oli kaiken kaikkiaan hyvä. Ajetaan vielä huomenna tarkasti ja kovaa, niin saadaan tämäkin ralli kunnialla hoidettua.

Lue myös nämä

  • Uusimmat