Teemu Suninen haki ajovirettä lauantaina – hyökkäys päällä sunnuntaina Power Stagella

Teemu Suninen. Kuva: Miika Wuorela

Teemu Suninen löysi lauantaina ripeän kisavauhdin heti aamusta Saksan MM-rallissa. Sijoitukset erikoiskokeilla olivat järjestäen kärkipäässä, mikä sai hymyn miehen kasvoille.

Parhaimmillaan Suninen ylsi toiseksi nopeimpaan erikoiskoeaikaan, eivätkä sijoitukset muillakaan erikoiskokeilla olleet kaukana kärkivauhdista. Kartanlukija Jarmo Lehtisen nuoteilla Suninen löysi oikeat jarrutuspaikat ja ajolinjat.

– Tämä oli ihan hauska päivä. Pystyin ajamaan hyviä aikoja. Panzerplatten erikoiskokeet olivat pölyn peitossa ensimmäisellä ajokerralla, mutta toisella oli jo parempi ajaa.

Perjantainen keskeytys tekniikkavikaan jätti paljon jossiteltavaa, sillä Suninen osoitti lauantaina olevansa kyvykäs ajamaan kilpailukykyisiä aikoja myös asvaltilla.

Rally2:ssa ajavan Sunisen sijoitus on yleiskilpailussa vasta 35. Lopputulosta tärkeämmäksi mies kokee sen, että saa myös kisan päätöspäivänä, ja erityisesti rallin päättävällä Power Stagella, itsestään irti kilpailukykyisen suorituksen.

– Ei sitä tiedä, miten eilen olisi mennyt. Ollaan nyt tähän tyytyväisiä ja koetetaan huomenna jatkaa tästä. Ehkä piste tai kaksi voi vielä Power Stagelta tulla, jos oikein hyvin osuu. Ajetaan sen mukaan mitä päästään ja osataan, Suninen nyökkäsi.

Jaa uutinen