Quantcast

Teemu Suninen ei allekirjoita tallinsa hyytymistä kakkosluokan tiimiksi – ”Kehitystyö tulee jatkumaan”

Teemu Suninen. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen aloittaa ensimmäisen kokonaisen kautensa WRC-auton ohjaimissa torstai-iltana, kun Monte Carlon MM-ralli käynnistyy.

Vielä viime vuoden lopussa Sunisen työnantajan M-Sportin nokkamies Malcolm Wilson vihjasi, että koko kausi voi jäädä ajamatta taloushuolien takia. M-Sport kuitenkin ilmoitti Ford Fiesta WRC:t mukaan MM-sarjaan.

Pahat kielet ovat väittäneet, että Sebastien Ogierin lähdön myötä Ford hyytyy B-luokan talliksi. Suninen ei allekirjoita näitä väitteitä.

– Kehitystyö tulee jatkumaan samalla tavalla kuin ennenkin. Sen Malcolm on kiveen hakannut. Siitä ei tingitä missään nimessä, Suninen korosti Monte Carlon MM-rallin alla Rallit.fille.

M-Sportin tallipomona tällä kaudella häärii Richard Millener. Tallin nokkamies Malcolm Wilson haluaa keskittyä entistä enemmän talouspuolen pyörittämiseen. Suninen kuitenkin sanoo, että painavin sana on yhä Wilsonilla.

– Hommat eivät tule paljoa muuttumaan viime vuodesta muuten kuin, että Richin sana on painavin silloin, kun Malcolm ei ole paikalla, Suninen pyöritteli.

Torstaina alkavasta Monte Carlon rallista Suninen povaa kovaa haastetta.

– Keskiviikkona pisti lumen pätkille, niin se moninkertaistaa haasteen. Täytyy mennä aivan tienuottimiesten mukaan. Siihen on pakko luottaa ja uskoa, mikä olosuhde on. Aiempina vuosina on ollut paljon stabiilimpaa. Se keli mikä on ollut nuotissa, on ollut myös itse kisassa, Suninen totesi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat