Teemu Asunmaa latautuneena SM-kesäkauden avaukseen – ”Voittoa tavoitellaan totta kai”

Teemu Asunmaa lähtee latautuneena hakemaan kauden toista voittoaan Länsirannikon SM-rallista.
Teemu Asunmaa
Teemu Asunmaa. Kuva: Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Asunmaa ja kartanlukija Ville Mannisenmäki odottavat innolla SM-sarjan kesäkauden avaavaa kilpailua.

– Kesäkauden avaukseen on aina mukava lähteä. Meillä on hyviä muistoja Länsirannikon rallista, ja sinne on kiva lähteä. Voittoa totta kai tavoitellaan, Asunmaa paaluttaa.

Kaksipäiväisen kilpailun erikoisuutena ovat perjantaina täysin asvaltilla ajettavat erikoiskokeet. Suomen rallien erikoiskokeet ovat perinteisesti olleet soravoittoisia, mutta Asunmaa ei ota paineita kestopäällysteestä.

– Perjantain erikoiskokeet ovat samoja kuin viime vuonna, toki tänä vuonna ajetaan yksi pätkä vähemmän. Viimeksi piti miettiä, miten auton säätöjä tarvitsee muuttaa, mutta täksi vuodeksi nämä asiat ovat kunnossa.

SM-sarjan talven ja kesän osakilpailuiden välillä oli pitkä kilpailutauko. Asunmaa haki tuntumaa edeltävänä viikonloppuna Rengas Turku -rallista sijoittuen testikilpailussa toiseksi.

– Ajettiin hyvää treeniä eikä tuijoteltu tuloksia erityisemmin. Pari pätkää tuli hyvin kilpailun aikana. Ajettiin rallia edeltävänä perjantaina testiä ja pystyttiin kilpailun aikana varmistamaan, että säädöt toimivat. Käytiin myös ottamassa tuntumaa Paimion ajoharjoitteluradalla asvalttiajoon pitkästä aikaa.

Lue myös nämä