Quantcast

Tallitoveri pääsi Kalle Rovanperän driftaus-kouluun – japanilaiselta hulvaton kommentti suomeksi

Toyotan rallitallin Kalle Rovanperä pääsi vielä viime viikonloppuna kurvailemaan GR Yaris Rally1 -autolla.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä, japanilaiskuski Takamoto Katsuta, tallipomo Jari-Matti Latvala ja Toyotan nokkamies Akio Toyoda tarjosivat viikonloppuna yleisölle viihdettä Japanissa, kun autonvalmistaja järjesti kotikaupungissaan Toyota Gazoo Rally Challenge -tapahtuman.

Rovanperä ja Katsuta jakoivat auton, kun kaksikko veteli ”donitseja” yleisön riemuksi Toyota Stadionin kupeessa. Ensin ratissa oli Katsuta, ja Rovanperä istahti kartturin penkille.

– Vitun liukasta, Katsuta veisteli suomen kielellä.

Kun Rovanperä istahti kuskin penkkiin, oli ainakin kartturi Katsutalla hauskaa, kun drifting-harrastuksestaan tuttu suomalaistähti laittoi GR Yariksen sivuluisuun.

– Tämä oli kauden viimeinen ajo Rally1-autolla. Meillä on ollut hauskaa Japanissa. Tarjosimme ainakin kunnon show’n faneille. Viikko oli pitkä, mutta nyt kausi on ohi, Rovanperä jutteli Instagram Live -videon päätteeksi.

Iso pomo Toyoda ja Latvala puolestaan keskittyivät tapahtumassa kurvailemaan uudella Toyota GR Yaris Rally2 -konseptiautolla.

Viime viikkoon päättyi vihdoin siis myös Rovanperän MM-kausi kaikkine edustustehtävineen. Rovanperä jää vielä lomailemaan Japaniin ennen kuin saapuu koti-Suomeen joulun viettoon. Latvala puolestaan matkustaa alkuviikosta jo takaisin kotimaan kamaralle.

Katso alta Japanin MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat