Tallipomo vahvisti: Citroen jatkaa rallin MM-sarjassa

Pierre Budar. Kuva: Citroen Racing.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin rallitallin päällikkö Pierre Budar on vahvistanut, että ranskalaismerkki jatkaa MM-sarjassa myös ensi kaudella. 

Takavuosien mestaritallin vaisun menestyksen myötä varikkohuhuissa on spekuloitu Citroenin jättävän rallin kokonaan. Myös tiimin ykköstähden Kris Meeken potkut toukukuussa vahvistavat näitä puheita. Huhut olivat kuitenkin tuulesta temmattuja.

– Citroenin osallistuminen MM-sarjaan ensi kaudella on vahvistettu. Se on sataprosenttisen varmaa, Budar sanoi Algheron huoltoparkissa keskiviikkona.

Budarin mukaan emoyhtiö PSA Groupe on luvannut, että rallitoiminta jatkuu ainakin kausien 2019 ja 2020 ajan. Tämä on loistava uutinen rallin MM-sarjalle, sillä neljän eri valmistajan läsnäolo on tuonut WRC:lle hurjasti lisää imua.

Budar on myös kommentoinut Meeken mahdollista korvaajaa. Yksi tällainen nimi on viisinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier, joka on ensi kaudeksi vailla sopimusta. Yksi vaihtoehto on palata takaisin Citroenille, josta WRC-ura myös alkoi.

– Jokainen henkilö huoltoparkissa haluaisi Ogierin talliinsa. Olisi tietenkin erittäin mukava nähdä hänet takaisin Citroenilla. Täältä hän aloitti ralliuransa. Hän on ranskalainen ja me olemme ranskalainen tiimi, joten se tarina olisi hieno. Me emme ole kuitenkaan ainoita, jotka hänet haluaa, Budar sanaili.

Lue myös nämä