Tallipäällikkö Tommi Mäkiseltä erityiskiitokset testikuljettaja Hänniselle

Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juho Hännisen taival Toyotan tehdastiimin kilpakuljettajana päättyi viime kauteen, mutta punkaharjulainen tekee edelleen arvokasta työtä tallille.

Hänninen on jatkanut tällä kaudella testikuljettajan roolissa Toyota Gazoo Racingilla. Tallipäällikkö Tommi Mäkinen jakoi ennen Korsikan MM-rallia erityiskiitokset Hänniselle, joka oli mukana kilpailua edeltävissä testeissä.

– Testikuljettajamme Juho Hänninen teki töitä jousituksen kanssa ja hän teki erittäin hyvää työtä parantaakseen autoa. Uskon, että Jari-Matti (Latvala), Ott (Tänak) ja Esapekka (Lappi) ovat tyytyväisiä ajotuntumaan, Mäkinen kertoo.

– Koko talli vaikuttaa olevan hyvin valmistautunut ralliin, joten olen luottavainen, että kaikki menee hyvin, Mäkinen lisää.

Korsikan saarella ajetaan kauden ensimmäinen puhdas asvalttiralli. Kauden avauskisassa Monte Carlossa kaasuteltiin myös asvaltilla, mutta jää, lumi ja sohjo toivat jälleen oman lisämausteensa ralliin. Montessa Toyota-kuljettajat olivat iskussa Tänakin ajettua toiseksi ja Latvalan kolmanneksi.

– Uskon Korsikan rallin sopivan hyvin meille. Automme on toiminut hyvin asvaltilla, ja meillä oli erittäin onnistuneet testit ennen kilpailua, Mäkinen sanoo.

Lue myös nämä