Tällaiseen kuntoon Sebastien Ogierin nuotitusauto meni onnettomuudessa

Sebastien Ogier joutui onnettomuuteen Puolan MM-rallin nuotituksessa tiistaina.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kuten uutisoimme aiemmin, Ogier ajoi nokkakolarin henkilöauton kanssa heti nuotituksen alussa Goldapin erikoiskokeella. Ogier, kartanlukija Vincent Landais sekä henkilöauton kuljettaja ja matkustaja vietiin sairaalaan onnettomuuspaikalta.

Onnettomuus sattui kapealla hiekkatiellä. Onnettomuuspaikalta julkaistujen kuvien perusteella sekä Ogierin ajama Toyota GR Yaris -henkilöauto että Fordin farmariauto olivat saaneet vaurioita oikeisiin etukulmiinsa.

Tietojen mukaan onnettomuus tapahtui kello 9.30 paikallista aikaa Wlostyn ja Skoczen kylien välisellä tieosuudella. Ogier ja Fordia kuljettanut henkilö lennätettiin helikopterilla sairaalaan. Kartanlukija Landais ja henkilöautossa ollut matkustaja vietiin ambulanssilla tarkempiin tutkimuksiin. Paikalle saapui useita ambulansseja, poliisi ja myös paloauto.

Tietojen mukaan kaikki neljä henkilöä saivat vammoja onnettomuudessa, mutta vielä ei ole tiedossa, kuinka vakavista vammoista on kyse.

MM-rallien nuotituksen aikana autokunnat ajavat kaikki erikoiskokeet läpi kahdesti ja ajavat myös siirtymät. Nuotitusjakso suoritetaan normaalin liikenteen seassa, eli erikoiskokeitakaan ei ole suljettu muilta autoilta sen aikana. Kilpailijoiden on noudatettava nopeusrajoituksia nuotituksessa ja heidän vauhtiaan seurataan GPS-järjestelmällä.

Toyota on luvannut tiedottaa myöhemmin Ogierin ja Landais’n tilanteesta.

Puolan MM-ralli käynnistyy torstaina.

Lue myös nämä

  • Uusimmat