Suunnittele unelmiesi reitti Suomen MM-ralliin! Jari-Matti Latvala arvioi parhaat

Suomen MM-ralli on yksi rallikalenterin kohokohdista. Keski-Suomen vauhdikkaissa sorateissä riittää valinnan varaa vaikka useampaankin MM-ralliin.
Suomen MM-ralli
Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomen MM-rallin apulaiskilpailunjohtaja Kari Nuutinen on todennut, että Suomessa on paljon hyviä ratamestareita – sen verran usein hän saa ehdotuksia reitteihin. Nyt juuri sinä voit ryhtyä hetkeksi Suomen MM-rallin ratamestariksi ja suunnitella unelmiesi reitin Rallit.fin avulla!

Alla olevalta lomakkeelta löydät kentät joihin voit kirjoittaa mieleisesi testierikoiskokeen, yleisöerikoiskokeen sekä metsäpätkät perjantain, lauantain ja sunnuntain lenkeille. Teknisten rajoitteiden ja silkan yksinkertaisuuden vuoksi kaikkien reitti on pakotettu samaan formaattiin, jossa perjantaina ja lauantaina ajetaan neljä metsäerikoiskoetta kahdesti, sunnuntaina taas kaksi pätkää kahdesti.

Kahden viikon kuluttua Rallit.fin toimitus yhdessä Toyotan tallipäällikön Jari-Matti Latvalan kanssa esittelevät mielenkiintoisimmat reitit lukijoiden reiteistä. Tutustu myös Latvalan unelmareittiin tästä:

Lue myös: Rallit.fi pisti Jari-Matti Latvalan piirtämään unelmiensa Suomen MM-rallin reitin – tässä on lopputulos

Lue myös nämä

  • Uusimmat