Surkean alkukauden ajanut Ford-kuski täräyttää: Tähtäämme voittoon

Elfyn Evans
Elfyn Evans. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin Elfyn Evans aikoo lyödä kilpakumppaneilleen luun kurkkuun torstaina alkavassa Meksikon MM-rallissa.

Viime syksynä uransa ensimmäisen MM-osakilpailuvoiton ottaneen Evansin alkukausi on ollut vaisu. Walesilainen sijoittui Monte Carlossa kuudenneksi ja Ruotsissa hän jäi pisteittä.

– Rehellisesti sanottuna tämä kausi on alkanut surkeasti. Mielestäni näytimme Montessa varsinkin kisan lopussa, että meiltä löytyy nopeutta. Meidän täytyy pysyä optimistisina. Montessa meillä oli mielestäni epäonninen rengasrikko, Evans kertoi Motorsport Newsille.

Surkeasta alkukaudesta on hyötyä Meksikon sorarallissa, sillä Evans pääsee ajamaan kärkikuskien takana puhtaammilla ajolinjoilla.

– Kun on kuumaa ja kuivaa, tien putsaamisesta tulee yksi elementti kilpailuun. Ei ole varmasti mukavaa ajaa ensimmäisenä tiellä, Evans tuumasi.

Evans on sijoittunut Meksikossa kaksi kertaa neljänneksi. Tällä kertaa hän suunnittelee podiumin korkeimman korokkeen valtaamista.

– Meidän täytyy tähdätä voittoon Meksikossa. Olemme puhuneet tästä useita kertoja, ja on helppoa jutella MM-rallin voittamisesta, mutta on täysin toinen juttu voittaa kilpailu. Mutta meillä on tilaisuus Meksikossa ja meidän pitää tarttua siihen. Useiden palasten pitää kuitenkin loksahtaa paikoilleen, jotta menestystä tulee, Evans sanoi.

– Yritämme tehdä parhaamme, enkä näe mitään syitä, miksemme voisi voittaa. Meksiko on hyvä paikka saada kausi kunnolla käyntiin.

Lue myös nämä

  • Uusimmat