Quantcast

Suomen MM-rallille uusi nimisponsori – ”Tämä on sydämen asia”

Teemu Suninen
Suomen MM-ralli on jokakesäinen moottoriurheilufestivaali Keski-Suomessa. Kuvassa vauhdissa Teemu Suninen vuonna 2019. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Perinteisen autoleasingin uudistaja Secto Automotive Oy on 1. – 3. lokakuuta ajettavan rallin MM-sarjan Suomen osakilpailun uusi nimisponsori.

Samalla Suomen MM-rallin virallinen nimi muuttuu muotoon Secto Automotive Rally Finland. 

– Tiimissämme ollaan äärettömän tyytyväisiä tuoreeseen yhteistyösopimukseen. Suomen MM-ralli on meille mahtava foorumi, jolla kertoa tarinamme ja lisätä tunnettuuttamme. Moottoriurheiluyhteisöllä on vastassaan samanlaiset haasteet, joita me autoteollisuudessa olemme ratkoneet viimeisen vuosikymmenen ajan, itsekin WRC3-luokassa kilpaileva Secto Automotiven toimitusjohtaja Matias Henkola sanoo.

– Siksi olemmekin niin varmoja siitä, että voimme tuoda mukanamme lisäarvoa ja auttaa tässä siirtymävaiheessa. Lisäksi tämä on myös niin sanottu sydämen asia, Henkola jatkaa.

Suomen MM-rallin kattojärjestön AKK Sportsin nokkamies Riku Bitter on luonnollisesti uudesta sopimuksesta innoissaan.

– Olemme iloisia siitä, että Secto Automotive on Suomen MM-rallin uusi nimisponsori. Olemme erittäin ylpeitä kauaskantoisesta lähestymistavastamme, jossa kestävä kehitys on aina ollut kaiken toimintamme keskiössä. Secto Automotivella ollaan samoilla linjoilla, ja meillä onkin nyt yhteinen visio – toivottavasti pitkästä yhteisestä tulevaisuudestamme, joka starttaa lokakuisen 70-vuotisjuhlarallimme myötä, Bitter toteaa.

Vuonna 2007 perustetulla Secto Automotivella on yli 4 000 yritysasiakasta ja kalustoa yli 10 000 ajoneuvon verran. Ajoneuvoista noin viidesosa on sähköautoja, mikä tekee Secto Automotivesta Suomen johtavan yksityisomistuksessa olevan autoleasingyrityksen ja markkinajohtajan vastuullisten ajoneuvojen saralla. 

–Ralli lajina on murroksessa, kun vuodesta 2022 alkaen hybridiautot ja kestävät polttoaineet ovat ”uusi normaali” myös MM-sarjassa. Haluamme ehdottomasti olla osa tätä aikakautta. Haluamme näyttää, että uudet teknologiat ja siirtyminen auton omistamisesta pelkkään auton käyttämiseen eivät ole mitään uhkia, vaan upeita uusia mahdollisuuksia. Olemme innoissamme päästessämme AKK Sportsin kyytiin tälle mahtavalle matkalle, Henkola summaa.

Suomen MM-ralli ajetaan Jyväskylässä ja sen ympäristössä 1. – 3.10. Suomen kisa on rallin MM-sarjan kauden 2021 kymmenes osakilpailu. 

Katso vuoden 2019 Suomen MM-rallin parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,274750″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat