Suomen MM-rallin ulosajo pakotti Eerik Pietarisen sivuun seuraavasta kisasta

Eerik Pietarinen
Eerik Pietarinen. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Eerik Pietarinen on joutunut vetäytymään viikonloppuna ajettavasta Saksan Opel-rallicupin kilpailusta.

Sarjaa johtava Pietarinen ajoi rajusti ulos viikko sitten Suomen MM-rallissa. Pietarinen lähti kisaan taistelemaan huippusijoituksista R5-autojen luokassa, mutta matka keskeytyi heti perjantaiaamuna.

– Auto osui töyssyyn nopeassa oikealle kääntyvässä mutkassa, nousi ylös tiestä ja meni suoraan penkkaan, Pietarinen kertasi ulosajoaan.

Pietarinen ei pystynyt jatkamaan kilpailua lauantaina, koska autoon tuli sellaisia vaurioita, ettei niitä pystytty korjaamaan Jyväskylässä. Pietarinen ilmoitti torstaina, että kuljettajakin koki kovia tärskyssä.

– En ole täysin toipunut Suomen MM-rallin ulosajosta. On parempi noudattaa lääkäreiden antamia ohjeita. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, ettemme ole mukana Sulingen-rallin startissa tänä viikonloppuna. Palaamme pian valmiina taisteluun, Pietarinen kertoi Twitterissä.

https://twitter.com/EerikPietarinen/status/1159383475973185536

Pietarisen ohjelmaan kuuluu tällä kaudella vielä yksi MM-ralli. Vielä ei ole täyttä varmuutta siitä, missä Pietarinen ajaa seuraavan MM-osakilpailun, mutta yksi todennäköisimmistä vaihtoehdoista on Walesin ralli lokakuun alkupuolella.

Alta voit katsoa videon, jolla näkyy Pietarisen ulosajo.

Lue myös nämä

  • Uusimmat