Quantcast

Suomalaistoivo starttaa huippukalustolla myös Japanin MM-ralliin – ”Uskomattoman hieno tilaisuus”

Sami Pajari antaa näyttöjä Rally2-luokituksen kilpurilla kauden kahdessa viimeisessä MM-rallissa.
Sami Pajari
Sami Pajari. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jo aiemmin oli tiedossa, että Pajari starttaa Toksport-tallin Skoda Fabia Rally2 -autolla tämän viikon Katalonian MM-ralliin. Pajari vahvisti maanantaina, että hän lähtee Skodalla myös kauden päättävään Japanin MM-ralliin.

Viime vuonna JWRC-junioriluokan mestaruuden voittaneen Pajarin tavoitteena on kilpailla säännöllisesti WRC2-luokassa ensi vuonna. Nyt hän saa tärkeää kokemusta tulevaisuutta varten.

Pajarilla on kokemusta Skodasta kahden MM-rallin verran. Hän ajoi Fabialla Sardinian MM-rallissa kesäkuussa ja Suomen sorarallissa elokuussa.

Marraskuussa ajettava Japanin osakilpailu tekee paluun MM-sarjaan 12 vuoden tauon jälkeen.

– Kilpaileminen Japanissa tässä kohtaa huippukalustolla on meille uskomattoman hieno tilaisuus, ja ensimmäisenä on kiitettävä meidän upeita yhteistyökumppaneita ja kaikkia osallisia, jotka ovat tämän mahdollistaneet, Pajari kertoo.

– Paikan päällä opittavaa riittää, ihan jo kaukokisoissa tärkeään aikaeroon totuttautuminen antaa paljon hyödyllistä kokemusta, sekä tietysti kilometrit asvaltilla tulevat tarpeeseen ensi kautta ajatellen. Kerrassaan hienoa päästä päättämään kausi tällaisissa merkeissä, 20-vuotias rallitoivo lisää.

Katalonian MM-ralli käynnistyy perjantaina. Japanin MM-ralli on puolestaan ohjelmassa 10.-13. marraskuuta.

Japanin MM-rallin osallistujalista on tarkoitus julkistaa kokonaisuudessaan vielä maanantaina.

Katso alta Katalonian MM-rallin ennakko.

Lue myös nämä

  • Uusimmat