Suomalainen rallipomo heitti humoristisen kuitin vastapalloon toimittajille – ”Tuo oli raaka syytös!”

Rallin MM-sarjan viides osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Pohjois-Portugalin sorateillä.
Eero Räikkönen
Eero Räikkönen. Kuva: Aki Hietavala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallit.fin toimittajat Toni Heinonen ja Aki Hietavala ruotivat kilpailun ennakkoasetelmat Rallipodin tuoreessa jaksossa, joka on kuunneltavissa tämän jutun alla.

Tällä kertaa Rallipodissa ääneen pääsevät hallitseva maailmanmestari Kalle Rovanperä, Hyundai-kuljettaja Esapekka Lappi, WRC2-luokassa kauttaan jatkava Teemu Suninen ja suomalaistiimi Printsportin nokkamies Eero Räikkönen.

Keski-Suomen Lievestuoreelta ponnistava Printsport Racing on tuttu näky rallin SM-sarjan lisäksi myös MM-sarjan osakilpailuissa. Portugalissa tiimi ajattaa suomalaistoivo Roope Korhosta WRC3-luokassa ja saudiarabilaista Rakan Al-Rashedia WRC2-luokassa.

Tiimiä johtava Räikkönen ei halua nimittää itseään tallipäälliköksi.

– Meillä ei oikeastaan ole tallipäällikön hommia, koska tämä organisaatio on näin pieni. Teen kisainsinöörin hommat molempiin autoihin eli suunnittelen, miten ralli menee ja kommunikoin kuskien kanssa. Meillä kaikki työntekijät ovat sen verran kokeneita, ettei heitä tarvitse ohjeistaa, Räikkönen selvittää.

– Päällikön sana on ehkä vähän väärä tässä. Jokainen hoitelee omia hommiaan.

Kun toimittaja kysyy Räikköseltä, osallistuuko hän kaikkien hommiensa ohella myös tallin cateringin toimintaan, heittää Printsport-tallin pomo humoristisen kuitin vastapalloon.

– Tuo oli jo raaka syytös, toimittaja Hietavala huudahtaa takaisin.

Kuuntele alta Rallipodin tuorein jakso! Voit kuunnella sen myös Spotifyssä täältä. Muista pistää Rallipodi tilaukseen!

Katso alta video Portugalin MM-rallin testierikoiskokeesta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat