Quantcast

Suninen nousi tulosliuskalla, mutta parannettavaa jäi – ”Ajorytmi oli hieman kateissa”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Miika Wuorela
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Chilen MM-rallin toinen kilpailupäivä näytti kilpailijoille vaarallisuutensa. Teemu Suninen taiteili Fordillaan kieli keskellä suuta, virheet välttäen, mikä palkittiin parantuneella sijoituksella ja hieman paremmilla erikoiskoeajoilla.

Vaikka keli oli kuivumaan päin, pysyivät erikoiskokeet yhä varsin petollisessa kunnossa. Liukas pinta yllätti heti aamupäivällä kaksi Sunisen kilpakumppaneista, mikä yhdessä miehen oman, kasvaneen kisavauhdin kanssa tarkoitti nousua tuloslistoilla.

Keskipäivän huoltotauolle, yhdeksän erikoiskokeen jälkeen Suninen saapui  kisan kuudentena. . Eroa rallia johtavaan Ott Tänakiin on 2.45,8 minuuttia.

– Pieniä virheitä mahtui matkaan. Olosuhteet ovat tänään ehkä hieman eilistä helpommat. Kaikki kuljettajat paransivat omia suorituksiaan.

Katso alta kooste lauantaiaamun erikoiskokeiden dramaattisista tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2285,262556″ ap mute ]

 

Olosuhteet olivat perjantaista muuttuneet myös siten, että nyt kuljettajalta vaadittiin myös taktista kykyä olla tuhoamatta renkaita liian rajulla yrittämisellä.

– Kyllä, itsekin säästin renkaita, jotta ne kestävät koko lenkin. Aamun lenkki oli parempi kuin eilinen, mutta silti ajorytmini oli hieman kateissa. Tietysti yritin parhaani koko ajan, Suninen vahvisti.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat