Quantcast

Suninen ei saa tuoreinta päivitystä WRC-autoonsa Suomessa – vain Ogierin etuoikeus

Sebastien Ogierin Ford Fiesta WRC -auton perässä on uusi aerodynamiikkapaketti Suomen MM-rallissa. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Ford -talli on vahvistanut, että se käyttää tuoreinta päivitystään Ford Fiesta WRC -autossa torstaina käynnistyvässä Suomen MM-rallissa. Tosin vain mestarikuljettaja Sebastien Ogier saa autoonsa uuden aerodynamiikkapaketin.

Ford-kuljettajat testasivat hiljattain Keski-Suomessa aeropakettia, joka on kehitetty Ford Performancen tehtaalla Yhdysvalloissa. Tallin tavoitteena oli saada päivitys jokaisen auton perään Suomen MM-rallissa, mutta Teemu Suninen ja Elfyn Evans ajavat kisassa vanhalla versiolla, sillä osia ei ole riittävästi valmiina.

– Talli on tehnyt kellon ympäri töitä varmistaakseen sen, että uusi aeropaketti on valmis Suomen MM-rallia varten. Se tulee vain yhteen autoon, mutta olemme luottavaisia, että se antaa lisäpotkua Sebastienille ja Julien Ingrassialle, tallipäällikkö Malcolm Wilson kertoo.

Vuosi sitten Ogierin tallikaverit Evans ja Suninen taistelivat kärkisijoista Suomen sorarallissa. Tallipomo Wilson luottaa, että Ford-kolmikko on vahvoilla myös tänä vuonna.

– Elfyn oli täällä toinen viime vuonna, ja Teemu oli lähellä palkintokorokepaikkaa vasta toisessa WRC-autolla ajamassaan kisassa. Olen varma, että edessä on jälleen jännittävä Suomen MM-ralli. Odotan mielenkiinnolla, mitä pystymme saavuttamaan tällä kertaa, Wilson sanoo.

Lue myös nämä

  • Uusimmat