Sordo velmuilee: Jos saan pojan, niin annan hänelle nimeksi Sebastien

Dani Sordo. Kuva: @World / Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain espanjalaiskuski Dani Sordo palasi kisakuskin rooliin menestyksekkäästi Meksikon MM-rallissa. Sordo ylsi lopputuloksissa toiseksi ja sai aimo annoksen lisää itseluottamusta.

Sordoa voi hyvällä syyllä kutsua ikuiseksi kakkoskuskiksi. Siitä kertoo myös miehen saavuttamien kakkostilojen määrä MM-ralleissa. Yhteensä 25 toista sijaa. Näistä kisoista 16 kertaa edellä on ollut ex-mestari Sebastien Loeb ja viisi kertaa nykyinen mestari Sebastien Ogier.

– Jos minä joskus saan pojan, niin annan hänelle nimeksi Sebastien. Jospa hänestä tulisi samanalainen kuin heistä, Sordo velmuilee espanjalaislehti AS Diarion verkkosivuilla.

Meksikossa Ogier ylsi Sordon edelle, mutta toinen Sebastien jäi taakse viidenneksi.

– Ralli oli todella mahtava, kun meillä oli niin monta mestaria mukana. Oli palkitsevaa taistella heitä vastaan, Sordo sanailee.

Seuraavaksi rallikaravaani siirtyy Korsikalle. Edessä on asvalttiralli, joka sopii perinteisesti hyvin Sordolle.

– Katsotaan, olenko siellä jälleen Sebastienin takana toisena. Ei vaan vakavasti puhuen me olemme olleet asvaltilla vähän muita perässä. Citroen on siellä Loebin ja (Kris) Meeken kanssa todella vahva. Meidän pitää ottaa kehitysaskel eteenpäin, Sordo suunnittelee.

Sordo on voittanut urallaan yhden kilpailun. Espanjalainen oli ykkönen Saksan rallissa vuonna 2013.

Lue myös nämä

  • Uusimmat